DJ/Dance/Producer

De lessen worden gegeven door Nuno Neijenhuis, in de wereld van de EDM (Electronic Dance Music) beter bekend onder zijn artiestennaam Nunow.

In januari start Popcollege Zutphen met een workshop van vijf lessen van een uur, bedoeld voor cursisten vanaf 12 jaar, zowel beginners als degenen die al ervaring hebben met produceren.

Het gaat om individuele lessen, toegespitst op de wens en de kennis van iedere leerling. Nuno behandelt de basistechnieken van het produceren, denk aan mixing, EQ, compressie en sounddesign. Ook gaat hij samen met de leerling werken aan tracks, waarin alle technieken worden toegepast. Iedere les zal altijd voor een gedeelte bestaan uit nieuwe stof en voor een deel bestaan uit het werken aan (nieuwe) projecten van leerlingen.

Nuno Neijenhuis studeert dit jaar af aan de opleiding ‘dance/producer’ van de Herman Brood Academie in Utrecht. Inmiddels produceert hij al zes jaar muziek, ook speelt hij piano en heeft hij acht jaar gedrumd. Nuno heeft veel verschillende genres geproduceerd en inmiddels heeft hij zijn draai gevonden in de hardstyle. Hij werkte samen met deejay Brennan Heart, onder meer bekend van de wereldhit Imaginary, en bracht vorig jaar zijn debuuttrack Mind Game uit op het label van Brennan Heart (WE R Music). Aan een nieuwe release van Nunow wordt druk gewerkt.

Pilot start in januari! Zorg ervoor dat je op tijd inschrijft!

Pilot vanaf januari 5 x 60min voor van € 225,- voor € 150,-.

Na de pilot volgen de reguliere lessen: 10 x voor € 450,-.

(Leerlingen tot 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW. Voor 21+ geldt nog een toeslag van 21% btw bij de genoemde prijzen.)

Deze docenten geven DJ/Dance/Producer:

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest

Share This