Piano Docent gezocht (woensdag)

jan 1, 2023

Vacatures 2021

POPCOLLEGE ZUTPHEN ZOEKT PIANODOCENT!

Word jij onderdeel van het muzikale team van Popcollege Zutphen? Dé plek voor eigentijdse, frisse poplessen voor iedereen (jong en oud) met liefde voor muziek.

Wij zijn per 01-03-2023 op zoek naar:

Piano/toetsen docent:

  • Wij kunnen je al bij aanvang direct een goedgevulde woensdag leveren. (13-22u)

Wie zijn wij?
Het Popcollege Zutphen is de enige echte én leukste popschool van Zutphen en omgeving. Wij groeien hard en zijn daarom op zoek naar meerdere docenten! Wil je ook onderdeel uitmaken van een superleuk team met rasechte muzikanten en je bestaan als uitvoerend muzikant uitbreiden door anderen verder te helpen? Kom dan werken bij ons. De leukste baan als muzikant!

Wie zoeken wij?
Muzikanten die een breed poprepertoire beheersen en spelen, ruime podiumervaring hebben en weten wat het is om in een band te spelen.
Muzikanten ook die met geduld, plezier en passie al hun kennis en vaardigheden over willen brengen op hun leerlingen, zowel beginners als (ver-)gevorderden. Leerlingen die net zo goed of misschien wel beter willen worden op hun instrument dan jij bent. Je kan aansluiten bij hun wensen en hun tempo.

Wat bieden wij?

  • Je kunt als ZZP-er meedraaien op de leukste muziekschool van Zutphen en omgeving.
  • We werken samen als een team – ieder met zijn of haar instrument(en) als specialiteit – om voor onze leerlingen een mooie muzikale ervaring neer te zetten.
  • We zijn vrijdags en in het weekend gesloten voor leerlingen, zodat we ons werk als docent goed kunnen combineren met het leven als uitvoerend muzikant.
  • Op de andere dagen zijn we open van 10:00-22:00. Daarbinnen kun je in overleg je eigen werktijden bepalen.
  • We hebben volledig ingerichte lokalen, een eigen kantine, podium, ruimte voor bands, parkeergelegenheid etc.
  • We betalen uiteraard een keurige vergoeding voor je lessen.Een afgeronde opleiding is een pré, maar reageren mag ook zonder diploma als jij de persoon denkt te zijn die we zoeken!

 

Interesse?
Neem contact op met Luuk:
Mail je motivatie en CV naar info@popcollegezutphen.nl
Of eerst meer info? Bel 06 36 18 29 92.

We zien je reactie graag tegemoet!

 

Pin It on Pinterest

Share This