Bibi Nuijen

Zangles

Hoe ben ik begonnen, waar komt mijn passie vandaan

Ik heb zingen altijd leuk gevonden en ben begonnen met musicals op de middelbare school. Hierdoor kwam ik uiteindelijk in de schoolband, en toen is het balletje gaan rollen! Ik heb in meerdere bands gespeeld en ben momenteel actief in 2 bands. Met name het optreden voor publiek en een feestje bouwen vind ik echt te gek! Met een voltallige band hard oefenen en repeteren om een tof repertoire te bouwen, en vervolgens een avond vol muziek kunnen vullen voor een enthousiast publiek, dat geeft een kick! Ik ben zelf gek op soul en bluesmuziek, maar ook rock, pop of een mooie ballad schuw ik niet.

Grote voorbeelden voor mij zijn Aretha Franklin, Tina Turner, Beth Heart en natuurlijk onze eigen Anouk.

Wat ik wil bereiken in mijn lessen

Wat ik te gek vind aan lesgeven is als een vocalist/leerling aan het begin met een duidelijke probleem/beperking in een liedje komt, en dit uiteindelijk gewoon rockt! Ook dat geeft een kick. Daarnaast krijg ik heel veel energie van de groei van een leerling: het is mooi om het groeiproces mee te maken en verschil te gaan zien. Nog leuker als de leerling dit dan ook zelf merkt en noemt!

Het allerbelangrijkste vind ik plezier: hoe lastig het soms ook is, we laten ons niet uit het veld slaan. Soms is het een puzzel maar uiteindelijk het doel van de leerling bereiken is het allerbelangrijkst, én allerleukst. En als de leerling dan uiteindelijk blij en trots de deur uit gaat, ben ik meer dan tevreden.

Achievements

Bands:

  • No-ID
  • Vox Diablos
  • Triple T (Tina Turner tribute band)
  • Hey Sister go Sister
  • KL!NK

Mooiste ervaringen:

De finale van de European Battle of the Coverbands met Vox Diablos, tribute-avonden met Triple T en de kerstconcerten van Popcollege Zutphen natuurlijk!

Pin It on Pinterest

Share This