Robin Visser

Zangles

Hoe ben ik begonnen, waar komt mijn passie vandaan

Begonnen als zingende drummer merkte Robin al snel dat zonder een muur van trommels om hem heen hij dichter bij het publiek kon komen en veel meer contact kon maken.
Dat smaakte naar meer en zo kwamen daar de eerste optredens als zanger.
Met zijn gave om overal een feestje te bouwen en de juiste sfeer neer te zetten, trok hij al snel met zijn orkestbanden door het gehele land.
Na een succesvolle auditie bij de Arjan van Dijk groep zette hij de volgende stap in zijn carrière en werd zingende gastheer bij de bekende dinershows.
Op diverse CD’s van Molenaar Edition is Robin te horen met covers van o.a. Michael Bublé en Dean Martin.
Ook de Duelling Pianoshows (Crazy Piano’s, Piano&Co, Pumpin Piano’s, e.v.a.) ontdekte deze handige zanger/drummer en maken tot op de dag van vandaag graag gebruik van zijn talenten.
Kersen op de taart zijn jaarlijks de vele concerten met HaFaBra en zelfs Symfonieorkesten. Hier zingt Robin graag wat jazz en swing repertoire of bekende musical nummers.
In het seizoen 2020/2021 reist hij langs de grote theaters in Nederland met de voorstelling “Time”. Uitgevoerd door het fanfare orkest van de Nederlandse Landmacht.
Na het succesvol afronden van de opleiding tot Vocal Coach kon Robin gediplomeerd en wel zijn kennis en kunde overbrengen op andere vocalisten.
Samen met zijn vriendin Yanique Klein Hesselink zette hij Vocal Coaching het Stembureau op. Dit snelgroeiende bedrijf heeft inmiddels 3 vestigingen en vele blije leerlingen.
Robin kreeg/krijgt zelf lessen van o.a.: Jimmy Hutchinson, Hartog Eysman en Esther Hart. En ontving workshops van Setske Mostaert en Karin Bloemen.

Wat ik wil bereiken in mijn lessen

Tijdens mijn lessen ben ik er voor jou. Dat klinkt logisch maar dat is het niet. Er zijn nog enorm veel zangdocenten en coaches die bij iedereen die voor hen staat hetzelfde programma afdraaien.
Ik wil graag weten wat jou beweegt, wat je zou willen kunnen, wat je misschien tegenhoudt en of waarom je bepaalde nummers kiest.
Als je bij mij komt zingen wil ik daarom graag van jou horen wat we gaan doen.
En als je dat niet weet, gaan we koffiedrinken 😉

Pin It on Pinterest

Share This